Integrio OLO – Lämmityksen optimointi

Optimoimme energiankulutuksesi.

Toivotko, että kiinteistösi olisi energiaälykäs ja näin toisi myös merkittäviä säästöjä?

Kuvittele, että voit pienentää energian kulutusta ja siitä tulevia kuluja huomattavasti ilman, että sinun tarvitsee tehdä kompromisseja asumismukavuuden suhteen. Kyllä, se on mahdollista.  Integrio OLO -ratkaisu integroidaan osaksi automaatiota ja se toimii paikallisesti kohteessa. Järjestelmä pystyy mukautumaan säätilan muutoksiin sisäolosuhteet huomioiden, pitäen sisätilojen lämpötilan miellyttävän tasaisena.

Määrittele olosuhteille omat raamisiIntegrio OLO antaa sinulle vapauden säätää kiinteistöösi juuri sellaiset lämpöasetukset kuin haluat, samalla kun se huolehtii siitä, että energiakulut pysyvät kurissa. Viihtyvyydestä emme kuitenkaan tingi – Integrio OLO:lla saat kiinteistöllesi räätälöidyn kokonaisuuden, jossa asukkaat ja käyttäjät viihtyvät varmasti.

Älykäs olosuhteiden optimointi on mahdollista Integrio OLO:lla kaikissa kiinteistöissä taloyhtiöistä aina toimitiloihin ja teollisuuskiinteistöihin, jos niissä on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Investointina se on suuriin remontteihin verrattuna kustannustehokas.

Integrio OLO:n avulla voidaan mitata myös tilan CO2-pitoisuutta ja auttaa siten tunnistamaan ilmanlaadun ongelmia.

Lataa esite

”Integrio OLO -järjestelmän seuraaminen on ollut helppoa, sillä se on visuaalisesti todella selkeä. Se on tärkeää, että olosuhteita pystyy tarvittaessa seuraamaan muutkin kuin rakennusautomaation asiantuntijat.” – Juho Mikkolanniemi, Lempäälän kunnan tekninen isännöitsijä

Haluatko kuulla tarkemmin muiden Integrio OLO -kokemuksista? Tutustu Lempoisten koulun ja Lempäälän terveysaseman sekä TOAS Lumipuun referensseihin.

Integrio OLO:n hyödyt:

  • Energiankulutuksen optimointi
  • Olosuhteiden tarkka seuranta ja optimointi
  • Sisäänrakennettuna automaatioon
  • Ratkaisu, josta niin kiinteistön omistaja kuin loppukäyttäjäkin hyötyvät

Kiinteistössä on energiaa.

Kiinteistösi kuluttaa valtavan määrän energiaa – jopa 40 prosenttia energiastamme käytetään rakennuksissa. Autamme säästämään energiaa sisäolosuhteista tinkimättä – tuomme älyä kiinteistösi energianhallintaan ja -säästöön.

JÄRKEVÄÄ ENERGIANKÄYTTÖÄ, TASAISEMPI LÄMPÖTILA – INTEGRIO OLO

Energiankäyttö ja lämmityskulut ovat joutuneet syyniin kaikenlaisissa kiinteistöissä. Kuinka lämmityslaskua voi hillitä tinkimättä kuitenkaan asumismukavuudesta?

LUE BLOGI

Timo Silver

Myyntijohtaja, palvelut
Rakennusautomaatio, integraatiot
timo.silver@jis.fi
050 589 1397
Tampere, koko Suomi

Olli Pelto-Aho

Aluejohtaja, Oulu
Rakennusautomaatio
olli.pelto-aho@jis.fi
050 469 7289
Oulu