Rakennusautomaation urakat uudis- ja peruskorjauskohteisiin

Toimitamme huippuluokan automaation alusta loppuun.

RAKENNUSAUTOMAATION URAKAT UUDIS- JA PERUSKORJAUSKOHTEISIIN

Toimiva kiinteistö tarvitsee teknologiaa ja ratkaisuja, jotka mukautuvat asiakkaan omiin tarpeisiin. Teemme rakennusautomaatiourakointia uudis- ja peruskorjauskohteisiin vankalla kokemuksella ja ammattitaitoisella projektin johtamisella. Toimintamme perustuu vankkaan kokemukseen ja tarkkaan projektin johtamiseen, ja tähtäämme aina asiakkaan tarpeiden täyttämiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Urakointipalvelumme keskittyvät täsmällisyyteen, oikea-aikaisuuteen ja hyvään kommunikaatioon. Kuuntelemme asiakkaitamme tarkasti ja pyrimme ymmärtämään heidän tarpeensa, jotta voimme tarjota juuri heille sopivan ratkaisun. Lopputuloksena on aina laadukas automaatiojärjestelmä, jonka takana voimme ylpeänä seistä.

Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen ja energiatehokkuuteen, ja pyrimme aina löytämään kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaillemme. Henkilöstömme koostuu alan asiantuntijoista, jotka seuraavat jatkuvasti alan kehitystä – takaamme, että projektiin osallistuvat ammattilaisemme ovat aina ajan tasalla uusimmista teknologioista ja parhaista käytännöistä.

 

Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme joustavuutta ja luotettavuutta. Olemme aina valmiita reagoimaan muutostarpeisiin ja tarvittaessa sovittamaan projektin etenemisen asiakkaan aikatauluihin ja tarpeisiin sopivaksi. Ja mikä parasta, meidät huomaa usein vasta lopputuloksesta – toimimme häiriöttömästi ja siististi kaikissa projekteissamme, eikä kiinteistön käyttäjille aiheudu ylimääräistä vaivaa tai häiriötä.

Jos haluat lisätietoja palveluistamme tai haluat pyytää tarjousta, ota rohkeasti yhteyttä.

Meidät huomaa usein vasta lopputuloksesta

”Meille on tärkeää, että hankkeessa toiminta työmaalla sujuu sovitusti ja Integrion kanssa tämä toteutui oikein hyvin. Kysymyksiin saa helposti vastaukset ja mahdolliset haasteet ratkotaan ripeästi.” - Seppo Lahtinen DUCO Rakennuttaja Oy / Tampereen Kannen Opaali

Lue lisää

Case Tampereen Kannen Opaali

Integrio automaatiourakoitsijana Nokia Areenan viereen rakennettavassa Tampereen Opaalissa.

Tutustu Caseen

Timo Silver

Myyntijohtaja, palvelut
Rakennusautomaatio, integraatiot
timo.silver@jis.fi
050 589 1397
Tampere, koko Suomi

Olli Pelto-Aho

Aluejohtaja, Oulu
Rakennusautomaatio
olli.pelto-aho@jis.fi
050 469 7289
Oulu