Blogi | kesäkuu 1, 2023

Joni Kaski aloitti Integrion huolto- ja palvelupäällikkönä

Joni Kaski palasi huhtikuussa takaisin Integrion riveihin työskenneltyään 1,5 vuotta toisella alalla. Hänen uudessa roolissaan huolto- ja palvelupäällikkönä otetaan kokonaisvastuu uuden karheasta huolto- ja ylläpitopalveluiden liikehaarasta. Tuttuun työpaikkaan on Jonin mukaan ollut ilo palata.

Projektipäällikkönä 4,5 vuotta Integriolla aikaisemmin toiminut Joni kävi piipahtamassa toisenlaisissa tehtävissä, kunnes päätti palata takaisin vanhaan tiimiinsä tänä keväänä. ”Tuli sellainen kaipuu takaisin automaatiohommien pariin ja Integriolle oli helppo palata, kun tuntuu että kotiin palaisi”, Joni avaa tunnelmiaan.

Turvallisuusalalla työskennellyt Joni rupesi pohtimaan työpaikan vaihtoa viime vuoden lopulla, jolloin keskustelut paluusta myös Integrion toimitusjohtaja Tomi Sammalniemen kanssa aloitettiin. Uutta roolia huolto- ja palvelupäällikölle oli aloitettu hahmottelemaan ja Joni sopi molempien osapuolten mielestä tehtävään oikein hyvin.

”Paluu on ollut sujuva ja opitut asiat muistuvat helposti taas mieleen. On taas ollut ilo huomata, että hommat ovat menneet talossa eteenpäin. Löytyy uusia työtä tehostavia työkaluja, jolloin hommat voidaan tehdä yhä fiksummin”, Joni iloitsee.

Joni Kaski vastaa huoltoliiketoiminnan kehityksestä mutta myös ruuvimeisseli pysyy miehellä käsissä.

Suunnitelmallista ja jäsenneltyä huolto- ja ylläpitopalvelua

 

Integrion seitsemän vuoden taipaleen aikana on asiakaskunta vakiintunut ja laajentunut. Tämän sekä laajan asennetun järjestelmäkannan seurauksena tuli viimeinkin mahdollisuus käynnistää kauan suunniteltu huolto- ja ylläpitopalveluliiketoiminta, jonka vetovastuussa Joni nyt on. Roolin haltuunotto on lähtenyt käyntiin palveluiden raamien asettamisella: ”Alkuun tuli luoda palvelukuvaukset, hinnastot sekä sopimuslomakkeet- ja ehdot. Myös prosessien määrittely, niin myynti- kuin toteutustyöhön, tuli viedä ajatuksen tasolta myös toteutukseen osaksi järjestelmällisestä ja laadukasta palvelua.”

Tämä asetelma ja uuden liiketoiminnon rakentaminen on ollut Jonille mielekäs tehtävä. ”Ei ollut sellaista valmista lokeroa, jonka sisään palvelua pitäisi ruveta sovittamaan, vaan saa itse kehittää ja miettiä parhaat ratkaisut hyödyntäen aiemmista työtehtävistä kertynyttä kokemusta.”

”Integrio on miellyttävä paikka olla töissä”

Asiat pyritään tekemään Integriolla mahdollisimman laadukkaasti ja järkevästi, mikä istuu myös Jonin ajatusmaailmaan. ”Kaikki ei ole vain manuaalista hakkaamista, vaan pystytään hyödyntämään uusia ideoita tehokkaasti. On kiva olla osallisena viemässä automaatiotekemistä seuraavalle tasolle”, Joni kiteyttää. Jonilla on tavoitteena kehittää myös omaa osaamistaan. Sähköisen talotekniikan ammattikorkeakoulututkinnon rinnalle on tulossa YAMK-tutkinto alalta.

Kaiken kaikkiaan Jonilla on paljon hyvää sanottavaa niin työpaikasta kuin tiiviistä työyhteisöstäkin: ”Joka aamu voi mennä hyvillä mielin töihin, kun saa mukavan porukan kanssa työskennellä. Sen verran tuo joukko tuntuu kotoisalta, että en edes poistunut työporukan WhatsApp-ryhmästä poistuttuani hetkellisesti Integriolta”, Joni naurahtaa.

Joniin voi olla yhteydessä kaikkeen automaatiohuoltoon sekä ylläpitoon liittyvissä asioissa.

Integrio tarjoaa rakennusautomaatiojärjestelmille sopimushuoltoja, vikatilanteiden selvityksiä, ylläpito- ja seurantapalveluita etänä sekä muutostöitä. Lisäksi toteutamme ylläpitosopimuksia, joilla voidaan varmistaa asiakkaille varaosien saatavuus, ennakoiva ylläpito ja nopea reagointi mahdollisiin yllättäviin tilanteisiin.

Lue lisää palvelustamme ja ota yhteyttä!