Uutiset | syyskuu 5, 2023

JIS-Automation ja Integrio yhdistävät osaamisensa

JIS-Automation ja Integrio yhdistävät osaamisensa rakennusautomaatiossa ja älykkäässä talotekniikassa

Rakennusautomaatiojärjestelmien ja -teknologioiden erikoisosaajayritykset JIS-Automation Oy ja Integrio Oy ovat yhdistäneet voimansa. Yhteisenä tavoitteena on kasvaa tulevina vuosina sektorin parhaaksi yhtiöksi.

”Haluamme JIS-Automationissa tarjota asiakkaidemme tarpeisiin parasta laatua huipputekijöiltä. Olemme erittäin innoissamme yhdistämään voimamme Integrion huippuasiantuntijoiden kanssa rakennusautomaatiossa sekä siihen liittyvissä integraatioissa ja teknologioissa.”, kertoo JIS-Automationin toimitusjohtaja Jouni Isokivi.

Yhdistymisen taustalla on molempien yhtiöiden kasvuhalukkuus ja yhteinen tavoite yhdistää sektorin parhaat tekijät. Yhtiöiden avainhenkilöt jatkavat nykyisissä rooleissaan ja omistajina.

”Meillä molemmilla on vahva tahtotila kehittyä ja kehittää alaa, jolloin voimien yhdistäminen on luontevaa. JIS-Automation on meille ennestään tuttu luottopelaaja jo vuosien ajalta. Kasvavien resurssien avulla voimme yhdessä panostaa voimakkaasti palveluidemme kehittämiseen ja uusien huippuosaajien löytämiseen.”, sanoo Integrion toimitusjohtaja Tomi Sammalniemi.

 

JIS-Automation Oy on rakennusautomaatio-, teollisuus- ja sairaalateknisiin järjestelmiin erikoistunut yritys, jonka toimipaikat sijaitsevat Pirkkalassa, Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa. JIS työllistää noin 130 sähkö- ja automaatioteknologioiden ammattilaista. www.jis.fi

Integro Oy on rakennusautomaation sekä siihen liittyvien integraatioiden ja teknologioiden asiantuntijayritys toimipaikkoinaan Tampere, Vantaa ja Oulu. www.integrio.fi

 

Lisätietoja:

JIS-Automation Oy

toimitusjohtaja Jouni Isokivi

puh. 040 062 5508, etunimi.sukunimi(a)jis.fi

www.jis.fi

 

Integrio Oy

toimitusjohtaja Tomi Sammalniemi

puh. 040 020 1873, etunimi.sukunimi(a)integrio.fi

www.integrio.fi

Kysy lisätietoja

Tomi Sammalniemi

Liiketoimintajohtaja, rakennusautomaatio

tomi.sammalniemi@jis.fi
040 020 1873
Tampere, koko Suomi