Uutiset | huhtikuu 3, 2023

Integrio Oy ja Enerz Group Suomen ensimmäiset Master-tason EcoXpertit

  • EcoXpert™ on Schneider Electricin koulutettu kumppani, joka on erikoistunut EcoStruxure™-teknologiaan ja mahdollisuuksiin, joita teknologia tarjoaa yhteisille asiakkaille.
  • Kumppanuusohjelman korkeimman eli Master-tason sertifiointi vaatii koulutusohjelman läpäisyä ja vankkaa, todennettua kokemusta vaativien järjestelmien toteutuksesta.
  • Kumppanuusohjelma takaa, että Schneider Electricin EcoStruxure-kumppaneilla on aina käytössään uusin tieto ja osaaminen

Tiedote, 22.3.2023 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistuneen Schneider Electricin kumppanuusohjelma EcoXpert Partner Program yhdistää Schneider Electricin ja eri alojen ratkaisutoimittajien maailmanlaajuisen verkoston. Kumppanuusohjelma tarjoaa monitasoista asiantuntijakoulutusta ja antaa arvokasta osaamista ja taitoja, joita tarvitaan älykkäämpien rakennusten ja kotien luomiseen. EcoXpert-kumppanit auttavat Schneider Electricin EcoStruxure™-järjestelmien käyttöönotossa kaikkialla maailmassa.

Ensimmäiset suomalaiset yhteistyökumppanit, jotka ovat saavuttaneet ohjelman korkeimman Master-tason sertifioinnin kiinteistöautomaation saralla, ovat kiinteistöjen energiatehokkuusratkaisujen tarjoaja Enerz Group sekä kiinteistönhallintajärjestelmien, modernin talotekniikan ja rakennusautomaation asiantuntijayritys Integrio Oy. Yritykset edustavat kiinteistöautomaation huippuosaamista.

Tunnustettua Master-tason osaamista

EcoXpert-sertifioinneilla varmistetaan, että Schneider Electricin yhteistyökumppaneilla on aina uusin tieto ja osaaminen EcoStruxure-järjestelmästä. EcoXpert-kumppanit ovat joko kiinteistöautomaatioon, turvallisuuteen, sähkönjakeluun ja -hallintaan tai palveluihin keskittyviä ratkaisutoimittajia. Kiinteistöautomaation sertifioinneissa painotetaan kiinteistön toiminnan, energiatehokkuuden ja viihtyisyyden osaamista.

Master-tason sertifiointi edellyttää, että kumppaniyrityksen asiantuntijat ovat osallistuneet tarkkaan määriteltyyn koulutusohjelmaan ja heillä on vankka kokemus järjestelmien toteutuksesta. Lisäksi yrityksen tulee täyttää tietyt liiketoiminnalliset vaatimukset.

– Meille master-tason sertifiointi on tärkeä tunnustus huippuosaamisestamme ohjelmisto- ja laitetoimittajan suunnalta. Hyvin moni yrityksessämme on toiminut nykyisen EcoStruxure Building Operationin parissa jo ennen kuin sitä oli edes lanseerattu Suomessa. Tällä sertifioinnilla voimme viestiä myös yhteistyökumppaneillemme, niin nykyisille kuin tulevillekin, entistä vahvemmin osaamis- ja soveltamistasostamme globaalilla mittapuulla tarkasteltuna. Tavoite säilyttää master-tason sertifiointi pitää lokaalitkin pyörät pyörimässä osaamisen kehittämisen ja ylläpidon suhteen, kun järjestelmä jatkuvasti kehittyy, sanoo Integrio Oy:n toimitusjohtaja Tomi Sammalniemi.

– Kumppanuusohjelma on mahdollistanut Enerzille jatkuvan tuen Schneider Electricin puolelta. Samalla henkilöstömme osaaminen on kehittynyt ja pysynyt korkealla tasolla, minkä ansiosta olemme pystyneet reagoimaan voimakkaaseen digitalisaation murrokseen. Enerzin tavoitteena on olla teknologian kärjessä ja tuottaa laadukkaita järjestelmiä, ja Schneider Electricin kumppanuusohjelma tukee tätä tavoitetta vahvasti, sanoo Enerz Groupin toimitusjohtaja Rene Zidbeck.

– On hienoa saada ensimmäiset kaksi suomalaista kumppania osaksi huippuosaavaa EcoXpert Master -verkostoa. Olemme tehneet Enerz Groupin ja Integrio Oy:n kanssa yhteistyötä jo pidemmän aikaa, ja molemmat ovat ehdottomasti alansa huippuosaajia. Yritykset ovat olleet toteuttamassa useita edistyksellisiä kohteita Schneider Electricin teknologioita käyttäen, sanoo myyntijohtaja Timo Peltola Schneider Electricin kumppanimyynnistä.

Kansainvälinen kumppanuusohjelma luo vahvan verkoston

EcoXpert-kumppaniohjelman ansiosta Schneider Electricillä on maailmanlaajuinen verkosto sertifioituja järjestelmäintegraattoreita, joilla on taattua asiantuntemusta energian- ja kiinteistönhallinnasta sekä energiatehokkuudesta. Verkostossa on yli 4 000 kumppania yli 75 maassa.

EcoXpert-kumppanit saavat ohjelmasta runsaasti etuja: ammatillisen osaamisen kehittymistä, valmennusta Schneider Electricin uusimpien teknologioiden ja ratkaisujen hyödyntämiseen, mahdollisuuden yhteisbrändäykseen sekä globaalin EcoXpert-yhteisön, mikä luo uusia ja laajempia projektiyhteistyömahdollisuuksia.

Lue lisää EcoXpert-kumppaniohjelmasta: https://www.se.com/fi/fi/partners/ecoxpert/

Kysy lisätietoja

Tomi Sammalniemi

Toimitusjohtaja

tomi.sammalniemi@integrio.fi
040 020 1873
Tampere, koko Suomi