Case Technology Park Oulu

Technology Park Oulu

"Suurin hyöty uudesta järjestelmästä on käyttövarmuus talotekniikassa, koska sitä on tässä talossa paljon. Siihen päästään heti käsiksi, jos jotain tapahtuu."

Hyödyt

Uusi toimiva kiinteistön "käyttöjärjestelmä"

Käytettävyys huippuluokkaa

"Integrion kanssa on tosi helppo asioida"

Oulu Technology Parkin vanha käyttöjärjestelmä tuli tiensä päähän ja tarjousten läpikäynnin jälkeen uudeksi toimittajaksi valikoitui Integrio. Kuukauden käytön jälkeen kokemukset järjestelmästä ovat pelkästään positiivisia ja yhteistyö Integrion kanssa on ihmisläheistä, helppoa ja nopeaa.

– Viimeiset kaksi vuotta oli ympäri vuorokauden valot päällä talossa, koska vanha järjestelmä ei toiminut, KL Invest Oy:n kiinteistökoordinaattori Petri Lasaroff muistelee.

KL Invest osti kiinteistön vuoden 2017 alussa. Kilpailutuksen jälkeen Integrio valittiin automaatiojärjestelmän toimittajaksi.

– Automaatiojärjestelmään on uusittu kaikki keskuksissa oleva elektroniikka ja huoneissa olevat säätimet on vaihdettu uuteen sukupolveen. Valaistusohjaus on myös lisätty järjestelmään, Oulun Toimitilan toimitusjohtaja ja tekninen isännöitsijä Sami Perämäki kertoo.

Technology Park Oulu

Ihan timanttia

Integrio oli Perämäelle tuttu vanhoista työkuvioista. Hänelle yksi tärkeimpiä asioita on toimivan yhteistyön lisäksi Integrion käyttöliittymä.

– Heidän käyttöliittymänsä käytettävyys on todella hyvä, aivan viimeisen päälle. Trendiseurannat ja muut ovat ihan timanttia, Perämäki kehuu.

Arki on Lasaroffin mukaan muuttunut huomattavasti helpommaksi Integrion järjestelmän myötä.

– Suurin hyöty uudesta järjestelmästä on käyttövarmuus talotekniikassa, koska sitä on tässä talossa paljon. Siihen päästään heti käsiksi, jos jotain tapahtuu, Lasaroff pohtii.

Luotettava asiakaspalvelu

Integrion kanssa on tosi helppo asioida, koska henkilöt vastaavat puhelimeen, kun soitamme, Perämäki sanoo.

Perämäki korostaa myös Integrion luotettavuutta. Perään ei tarvitse soitella, sillä sovituista asioista pidetään aina kiinni.

– Integriosta on jäänyt tosi hyvä maku suuhun. He toimivat niin luotettavasti ja heidän kanssaan on helppo toimia, Perämäki summaa.

 

Mitä vaativampi kohde, sitä paremmin Integrion osaaminen tulee esille.

Kysy lisätietoja

Timo Silver

Myyntijohtaja
Rakennusautomaatio, integraatiot
timo.silver@integrio.fi
050 589 1397
Tampere, koko Suomi