Case Kaunisto-Yhtiöt Oy

Automaatiolla älyä ja energiatehokkuutta

Kaunisto-Yhtiöt Oy tilasi aliurakointina Integriolta Kaarelan jäähallin, Kivennavantien palvelutalon ja Mercuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksen rakennusautomaatiourakat.

Hyödyt

Energiatehokkuutta

Kustannussäästöt

”Teimme kesän 2018 aikana näitä kolmea urakkaa heidän kanssaan. Meillä ei ilmennyt Integrion puolelta mitään ongelmia missään projektin vaiheessa. Työt hoituivat ajallaan, tekeminen ja jälki ovat laadukasta, muutostyöt sekä konsultaatiot toimivat äärimmäisen hienosti. Myös kommunikaatio ja tiedottaminen olivat erittäin sujuvaa.

Kun itselle ilmeni kysymyksiä, joihin ei ollut vastauksia, myös kesälomalla sai aina jonkun heistä kiinni. He myös pitivät meidät ajan tasalla loma-ajoista ja sijaisista, jolloin ei tarvinnut käyttää aikaa sijaisen selvittämiseen.

Erityismaininta täytyy antaa vielä heidän joustavuudestaan työaikojen suhteen.

Tulemme ehdottomasti hyödyntämään Integrion osaamista ja palveluita jatkossakin. Voin hyvällä omallatunnolla suositella heidän palveluitaan muillekin.”

Sauli Ruokonen
Aluejohtaja
Kaunisto-Yhtiöt  Etelä-Suomi Oy

Kaunisto-Yhtiöt on täyden palvelun LVIAS-talo. Asiakaskunta koostuu niin yksityisistä, yrityksistä kuin julkisesta sektoristakin.

Integrio Oy toteutti Kaarelan jäähallin ja KOy Kivennavantie 15 rakennusautomaatiourakat. Rakennusautomaatiolla ohjataan kiinteistöissä mm. lämmitystä, ilmanvaihtoa sekä valaistusta. Mercuria Kauppiaitten kauppaoppilaitoksessa Integrio toteutti ilmanvaihtourakan yhteydessä hankittujen älykkäiden ilmanvaihtokoneiden integraation nykyiseen automaatiojärjestelmään sekä huolehti automaation osalta pois jäävien pisteiden purkamisen urakkaohjelman mukaisesti.

Tulemme ehdottomasti hyödyntämään Integrion osaamista ja palveluita jatkossakin. Voin hyvällä omallatunnolla suositella heidän palveluitaan muillekin.

Kysy lisätietoja

Timo Silver

Myyntijohtaja, palvelut
Rakennusautomaatio, integraatiot
timo.silver@jis.fi
050 589 1397
Tampere, koko Suomi