Case Innopark Hämeenlinna

Innopark
Hämeenlinna

Rakennusautomaation ja huonesäätimien uusimisella viihtyvyyttä ja energian säästöä toimistoihin.

Hyödyt

Sisäolosuhteet hallintaan

Joustava etäkäyttö pilvipohjaisen palvelun kautta

Hämeenlinnan Visamäessä, ihan Hämeen ammattikorkeakoulun HAMK:in kupeessa sijaitseva Innopark koostuu kahdesta toimitalosta, jotka luovat nykyaikaisen toimintaympäristön eri alojen yrityksille. Innopark tarjoaa myös kaikki tarvittavat tukitoiminnot, jotta yritykset voivat keskittyä ydinosaamiseensa.

Innopark on Hämeenlinnassa sijaitseva täyden palvelun toimistokiinteistö

Järjestelmän uusinnalla lisää viihtyvyyttä

Integrio Oy vastasi kiinteistön rakennusautomaation uusimisesta, mikä sisälsi neljän alakeskuksen sekä kaikkien kiinteistön toimistojen huonesäätimien uusimisen. Integrio käytti automaatiosaneerauksessa modernia Schneider Electric EcoStruxure Building -järjestelmää ja uusintatyön aikana kiinnitettiin huomiota siihen, että työstä aiheutuisi mahdollisimman vähän haittaa kiinteistön käyttäjille. Yli 300 huonesäädintä korvattiin uusilla ja samalla varmistettiin, että tilojen jako vastasi säätöalueiden jakoa – eli lämpötilaa säätävä anturi on oikeassa huoneessa. Myös sisävalaistusta automatisoitiin ja samalla yksinkertaistettiin tilojen käyttäjille. Lisäksi kiinteistössä tehtiin muitakin toimia, joilla varmistettiin korkea energiatehokkuus ja hyvät sisäilmaolosuhteet.

Pilvipohjaisella valvomopalvelulla helppoutta hallintaan

Automaatiojärjestelmästä poistettiin paikallinen valvomo ja koko kiinteistö liitettiin Schneider Electric Cloud pilvipohjaiseen valvomopalveluun. Tämä helpottaa järjestelmän hallintaa ja seurantaa sekä mahdollistaa yksityiskohtaisenkin datan analysoinnin jopa yksittäisistä huoneista – myös mobiililaitteilla. Schneider Electricin tuottaman valvomopalvelun tietoturva on huippuluokkaa ja se on Suomen ainoana rakennusautomaation valvomopalveluna ISO270001 -tietoturvasertifioitu.

Kysy lisätietoja

Timo Silver

Myyntijohtaja
Rakennusautomaatio, integraatiot
timo.silver@integrio.fi
050 589 1397
Tampere, koko Suomi