Uutiset | maaliskuu 11, 2021

Tampereen Kannen Opaali – Integrio automaatiourakoitsijana

Integrio Oy on valittu Tampereen Kannen Opaalin rakennusautomaatiourakoitsijaksi. Opaali on Tampereen Kannelle, kansiareena Uros LIVE:n viereen toisena rakennuksena rakentuva moderni 16 kerroksinen tornitalo, johon valmistuu 148 asuinhuoneistoa. Asunnot alkavat lamelliosuuden kolmannesta kerroksesta. Lamelliosuudessa on asuntoja, joissa on lattiatasolta alkavat maisemaikkunat. Yhdeksännen kerroksen tasolla on asukkaiden käytössä oleva asuntopiha. Asunnot ovat moderneja ja valoisia. Useimmissa asunnoissa on parvekkeiden sijasta tyylikkäät viherhuoneet. Viherhuoneet ovat täysin sääsuojattuja sekä lämmintä tilaa, joka on erotettu asunnosta lasiseinällä. Ylimmissä kerroksissa (13.-16.krs.) olevissa asunnoissa on laajat, Tampereen keskustaan päin avautuvat terassit. Opaalin alimpiin kerroksiin sijoittuu liike- ja toimistotiloja.

Urakkasopimus on solmittu SRV:n kanssa. Alue on Integriolle jo tuttu, sillä Integrio on toimittanut rakennusautomaatiojärjestelmän myös kannen viereen valmistuneeseen Wallesmanniin.

Opaali on korkea rakennus ja talotekniikan osalta haastava. Rakennusautomaation tehtävänä on hallita mm. kiinteistön lämmitystä, ilmanvaihtoa sekä palonrajoitukseen liittyviä järjestelmiä. Rakennusautomaatiototeutus tehdään Navigant Researchin maailman ykköseksi noteeratulla rakennusautomaatiojärjestelmällä: Schneider Electric EcoStruxure:lla.

Kysy lisätietoja

Timo Silver

Myyntijohtaja
Kiinteistönhallintaratkaisut
timo.silver@integrio.fi
050 589 1397
Tampere, koko Suomi