Talotekniikan ICT

Autamme tietoturvallisen ICT-verkon rakentamisessa.

Valvontakameran tai kopiokoneen kytkeminen samaan verkkoon ilmastoinnin kanssa on mahdollista, mutta ei turvallista. Me Integriolla haluamme olla varmistamassa tietoturvallisesti älykkään asumisen ja toimitilojen syntymistä.

Usein rakennusvaiheessa talotekniikan ICT-verkkoon ei kiinnitetä tarpeeksi huomiota. Usein ajatellaan edelleen, että pelkkä kaapelointi riittää, mutta verkko on paljon muutakin kuin kaapelointi.  Lisääntyvä teknologia tuo omia haasteita, niin verkon rakenteelle kuin siellä tapahtuvalle liikenteellekin. Langattomien laitteiden määrän lisääntyessä useammalla tilan käyttäjällä on omia laitteita, jotka liitetään osaksi muuta kiinteistötekniikkaa. Talotekniikan ICT- verkko on kiinteistöjärjestelmiä varten tehtävä verkko, joka mahdollistaa laitteiden yhtäaikaisen turvallisen käytön.

Integrio talotekniikan ICT

Yleensä ensimmäinen ongelma on se, että laitteet eivät juttele keskenään useista verkkoalustoista johtuen. Kun tiedonsiirtoalusta on yhteinen ja laitteet ovat samassa verkossa, on ne helpompi kytkeä juttelemaan keskenään.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Järjestelmien kartoitukset
  • Verkkojen suunnittelu
  • Verkkojen toimitukset
  • Verkkojen valvonta- ja ylläpitopalvelut​

Autamme myös kiinteistön järjestelmien integraatioissa ja kiinteistönhallinnan ratkaisuissa.

Timo Silver

Myyntijohtaja
Kiinteistönhallintaratkaisut
timo.silver@integrio.fi
050 589 1397
Tampere, koko Suomi

Tomi Sammalniemi

Toimitusjohtaja
Integraatiot, kiinteistönhallinta
tomi.sammalniemi@integrio.fi
0400 201 873
Tampere

Case VTS Kiinteistöpalvelu

Integrio suoritti VTS Kiinteistöpalvelulle vanhan AtmosCare-rakennusautomaatiokannan nykyaikaistamisen yhteystyönä tehdyn suunnittelun pohjalta.

Tutustu Caseen