Uutiset | lokakuu 3, 2019

Integrio mukana Helsingin päiväkotirakentamisessa

Integrio Oy on valittu rakennusautomaation toteuttajaksi kahteen päiväkotirakennukseen Helsingissä. Kohteet ovat Suursuon päiväkoti ja Lapinmäen päiväkoti. Rakennusautomaatio toteutetaan korkeat laatuvaatimukset täyttävällä Schneider Electric EcoStruxure Building -järjestelmällä, jota Integrio käyttää kaikessa automaatiourakoinnissa.

Suursuon päiväkoti – Suomen suurin

Suursuon päiväkoti on valmistuessaan Suomen suurin päiväkoti. Päiväkoti rakennetaan Maunulaan ja se tulee korvaamaan sekä nykyisen päiväkotirakennuksen ja ruotsinkielisen päiväkoti Stigenin. Integrio Oy toimii talotekniikkaurakoitsija Kaunisto-Yhtiöt Etelä-Suomi Oy:n aliurakoitsijana ja vastaa automaatiojärestelmän kokonaistoimituksesta. Integrio Oy on tehnyt Kaunisto-Yhtiöiden kanssa yhteistyötä jo useissa aiemmissakin urakoissa, joten saumatonta yhteistyötä urakoitsijoiden välillä on odotettavissa tässäkin projektissa.

Integrion projektinjohto toimii tehokkaasti, tekemisen jälki on laadukasta ja kustannustehokkuuskin on kohdillaan.

– Sauli Ruokonen, Kaunisto-Yhtiöt Etelä-Suomi Oy

Suursuon päiväkoti
Kuva: Tilakeskus/hankesuunnitelman kuvamateriaalia

Lapinmäen päiväkoti – Helsingin ensimmäinen puupäiväkoti

Lapinmäen päiväkoti on Helsingin ensimmäinen massiivipuusta rakennettu päiväkoti. Rakennusprojekti onkin jo hyvällä mallilla ja se valmistuu syksyn aikana. Rakennusautomaatiojärjestelmälle on asetettu tiukat vaatimukset sisäolosuhteiden ja energiataloudellisuuden suhteen. Energian käyttöä tullaan mittaamaan ja analysoimaan erillisellä järjestelmällä, johon Integrio Oy:n käyttämä automaatioratkaisu Schneider Electric EcoStruxure Building integroituu saumattomasti. Integrio Oy on sopimussuhteessa Amplit Oy:n kanssa ja toimii automaatiourakoitsijana (aliurakka).

Lapinmäen päiväkoti on Helsingin ensimmäinen massiivipuusta rakennettu päiväkoti (Kuva: ideastructura.com)

 

Kysy lisätietoja

Timo Silver

Myyntijohtaja
Kiinteistönhallintaratkaisut
timo.silver@integrio.fi
050 589 1397
Tampere, koko Suomi