Integraatiot

Autamme järjestelmien yhdistämisessä.

Lähes jokainen moderni kiinteistö hyödyntää useamman eri valmistajan laitteita osana talotekniikkaa. Me Integriolla tarjoamme ratkaisuja näiden saumattomaan yhdistämiseen. Hyödynnämme valmiita alustoja ja rakennamme räätälöityjä asiakaskohtaisia ratkaisuja.

  • Hyödynnämme Schneider Electricin alustaa, jonka päälle rakennamme asiakkaan lähtökohdista parhaat ratkaisut.
  • Integraation suurin hyöty on, että erilliset järjestelmät toimivat yhtenä kokonaisuutena ja eri järjestelmien samanaikainen ohjaus toimii mutkattomasti.
  • Hyvin rakennettu integraatio mahdollistaa myös uusien järjestelmien lisäämisen osaksi kokonaisuutta.

Toimiva integraatio mahdollistaa sen, että esimerkiksi hotellin vastaanottovirkailijalle voidaan tehdä oma käyttöliittymä, josta hän voi ohjata huonekohtaisesti lämpötilaa ja ilmastointia asiakkaan haluamalle tasolle.

Meillä on vahva substanssiosaaminen ja ymmärrämme mitä moderni talotekniikka vaatii toimiakseen. Haluamme auttaa asiakasta löytämään parhaat käyttöliittymät, jolloin automaation hallinta on jokaiselle kohderyhmälle mahdollisimman helppoa.

Kauttamme löydät:

  • Järjestelmäintegraatiot
  • Ohjelmistoräätälöinnit
  • Integraatiokonseptit
  • Integraatiokonsultointi

Autamme myös talotekniikan ICT-verkkojen suunnittelussa ja toteutuksessa sekä kiinteistönhallinnan ja rakennusautomaation ratkaisuissa.

Timo Silver

Myyntijohtaja
Kiinteistönhallintaratkaisut
timo.silver@integrio.fi
050 589 1397
Tampere, koko Suomi

Tomi Sammalniemi

Toimitusjohtaja
Integraatiot, kiinteistönhallinta
tomi.sammalniemi@integrio.fi
0400 201 873
Tampere

Case VTS Kiinteistöpalvelut

Integrio suoritti VTS Kiinteistöpalvelulle vanhan AtmosCare-rakennusautomaatiokannan nykyaikaistamisen yhteystyönä tehdyn suunnittelun pohjalta.

Tutustu