Uutiset | elokuu 24, 2020

Haemme projektipäällikköä PK-seudulle

Toimintamme kasvaessa etsimme kokenutta projektipäällikköä pääkaupunkiseudulle Vantaan toimipisteellemme. Toimenkuvaasi kuuluu rakennusautomaatioprojektien kokonaisvaltainen läpivieminen alusta loppuun. Vastuullasi on useita eri kokoisia projekteja eri vaiheissa. Vastaat projektien aikataulutuksista, hankinnoista, laskutuksesta, suunnittelusta, ohjelmoinnista sekä käyttöönotosta. Kaikessa tekemisessä panostamme myös sujuvaan kommunikointiin asiakkaidemme ja muiden työmaiden toimijoiden kanssa. Projektit vaihtelevat uudisrakennuksista saneeraushankkeisiin ja As Oy -kokoluokan kohteista isoihin teollisuustiloihin. Vaikka vastuu projektinjohdosta onkin projektipäälliköllä, yrityksen sisältä löytyy tuki kaikkeen tekemiseen. Toimintatapamme on suunniteltu sellaiseksi, että tarvittaessa apua projektin viemiseen saa vaikka Oulusta.

Teknologiana tulet käyttämään palkittua Schneider Electric EcoStruxure -järjestelmää ja Integrio Oy:n kehittämiä aputyökaluja. Olemme myös vahvasti orientoituneita verkko- ICT- ja integraatioasioihin, joten niitäkään ei voi sivuttaa.

Toivomme sinulta:

  • Usean vuoden kokemusta rakennusautomaatioprojektoinnista
  • Hyvää tuntemusta taloteknisista prosesseista
  • Toimenkuvaan soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri)
  • Systemaattista tapaa hallita isojakin kokonaisuuksia
  • Ohjelmointiosaamista jostain automaatiojärjestelmästä, esim. Schneider Electric EcoStruxure
  • Asiakaslähtöistä asennetta kaikessa tekemisessä
  • Voimassa olevan ajokortin (B)

Eduksi katsomme myös:

  • Osaamisen tietoverkoista ja talotekniikan integraatioista
  • Kokemuksen automaatiohuoltotoiminnasta

Mutta mitä Integrio tarjoaa sinulle? Rahallisen kompensaation lisäksi meillä on mainiot työsuhde-edut, kuten liukuva työaika, lounas- ja liikuntaetu sekä bonusjärjestelmä. Ja yhtenä tärkeänä pointtina: pienenä yrityksenä olemme joustava ja ihmisiä arvostava yritys. Me saamme näppylöitä tarpeettomasta byrokratiasta, joten sitä ei ole. Käytämme kaikessa tekemisessä sellaisia työkaluja, että turhaan raporttien pyöritykseen tai tarpeettomaan manuaaliseen työhön ei ole tarvetta. Kehitämme jatkuvasti tekemistämme ja teemme sitä perustuen koko porukan ideoihin. Työyhteisö muutenkin on meillä tiivis ja kaveria autetaan aina. Työ on jonkin verran liikkuvaa, mutta pääasiassa pysyt Uudenmaan alueella. Konttoripäivät työskentelet toimipisteellämme Kaivokselassa (kehäteiden välissä Tampereentien varressa) ja etätyökin onnistuu kalenterin niin salliessa.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV osoitteeseen timo.silver@integrio.fi tai soita 050 589 1397 (voi soittaa myös ilta-aikaan). Haku on auki 20.09.2020 saakka. Ole kuitenkin ripeä, paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Kysy lisätietoja

Timo Silver

Myyntijohtaja
Integraatiot
timo.silver@integrio.fi
050 589 1397
Tampere