Uutiset | syyskuu 6, 2021

Etsimme Tampereelle rakennusautomaation järjestelmäintegraattoria

Yritysesittely

Integrio Oy on vuonna 2016 perustettu teknologiayritys, joka keskittyy kiinteistöteknisten järjestelmien integrointiin, rakennusautomaatioprojektointiin sekä taloteknisten ICT/IoT-ratkaisuiden tuottamiseen. Integrio Oy kuuluu rakennusautomaatioliiketoiminnassa Schneider Electricin ns. EcoXpert-partneriohjelmaan ja on Schneider Electricin tuotteiden virallinen jälleenmyyjä. Toimimme Pirkanmaalla, pääkaupunkiseudulla sekä Oulun seudulla.

Työtehtävät

Haemme Tampereen toimipisteelle rakennusautomaation järjestelmäintegraattoria.

Järjestelmäintegraattorina vastaat rakennusautomaatioprojektien teknisestä toteutuksesta ja toimit osana projektitiimiä. Järjestelmäintegraattorin tehtäviin kuuluu mm. kytkentäsuunnittelu, laitevalinnat, automaatio-ohjelmointi sekä käyttöliittymän toteutus. Lisäksi järjestelmäintegraattori tekee kohteissa järjestelmätestausta sekä käyttöönottoa. Järjestelmäintegraattori toimii tiiviissä yhteistyössä projektipäällikön sekä muiden järjestelmäintegraattorien kanssa.

Työssä tarvittavat taidot koulutetaan työsuhteen alkaessa ja saat täyden tuen tekemiseen perehdytysohjelmamme mukaisesti. Aiempaa kokemusta rakennusautomaatioprojektoinnista ei vaadita.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta

  • Sopivaa koulutustaustaa (esim. AMK-insinööri tai ”kohta valmistuva”)
  • Talotekniikan automaatioprosessien (lämmitys, ilmanvaihto, ym.) perusteiden ymmärtämistä
  • Loogista päättelykykyä ja kokemusta ohjelmoinnista jollain ohjelmointikielellä (esim. töissä, koulussa tai harrastuksissa)
  • Voimassa olevaa ajokorttia (B)
  • Innostusta älykkään talotekniikan sekä kiinteistöjen energiatehokkuuden ilosanoman levittämiseen

Eduksi katsomme 

  • Aiemman työkokemuksen talotekniikka-alalta
  • Osaamisen verkko- ja ohjelmistotekniikasta

Tarjoamme ympäristön innovatiivisestä kasvuyrityksestä, jolla on vahva näkemys ja osaaminen älykkäiden kiinteistöjen tulevaisuudesta. Annamme myös mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan osaamisen ja innostuksen kohteiden mukaan. Työskentelytavat ovat joustavia ja meillä ei liikaa jäykistellä tarpeettomien ja byrokraattisten käytäntöjen kanssa. Kasvavassa yrityksessä tarjoamme mahdollisuuden myös kehittää omaa uraa yrityksen menestyksen kasvaessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 27.09.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@integrio.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Silver (050 589 1397) ja Tomi Sammalniemi (0400 201 873).

Kysy lisätietoja

Timo Silver

Myyntijohtaja
Kiinteistönhallintaratkaisut
timo.silver@integrio.fi
050 589 1397
Tampere, koko Suomi